Hytte
Gamlehuset
er et hus fra 1500-tallet. Her er det sengeplasser til 6 personer. Huset har alt av fasiliteter; kjøkken m/kjøkkenutstyr til 6 personer, stue, bad m/dusj og toalett, 2 soverom, stor hage og uteplass m/sol fra morgen til kveld.
Huset koster NOK 6500.- per uke inklusiv robåt.
Stabburet
er bygd på 1600- tallet, og er et tradisjonelt norsk matlager som står på påler og har stor steintrapp ved inngangspartiet. Her finner man sengeplasser til 2 (3) personer, en sofabenk, kjøkkenbord m/stoler, vannkoker og vask m/ kaldt vann. Dusj/toalett og kjøkken benyttes på campingen like ved.
Prisen er NOK 520.- per natt.
Stusseli
er den minste hytta på campingen. Her er det sengeplasser til 2 personer, et kjøkkenbord m/stoler og vannkoker. Utenfor hytta finner man en liten terrasse m/bord og stoler. Dusj/toalett og kjøkken må benyttes på campingen like ved.
Prisen er NOK 460.- per natt.
Midtsua
er en nyrenovert ettromshytte med plass til 4 personer. Her finner man en dobbeltseng, sovesofa, kjøkkenbord m/4 stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer. Hytta har kjøkkenkrok og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse m/bord, stoler og kveldssol.
Prisen er NOK 720.- per natt.
Bjørkeli
er en nyrenovert ettromshytte med sengeplasser til 2 voksne og to barn. Denne hytta er litt mindre enn Midtstua. Her finner man kjøkkenkrok, kjøkkenbord m/stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer, og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse m/bord, stoler og litt kveldssol.
Prisen er NOK 665.- per natt.
Sandnes Camping Mandal - (+47) 988 87 366 - sandnescamping@online.no